از فلزات مختلف سنسور‌ RTD ساخته می‌شود که پلاتینوم یکی از رایج‌ترین و دقیق‌ترین فلزاتی است که در ساخت سنسور‌های RTD به کار می‌رود.


مقاومت الکتریکی تمام فلزات با تغییر دما، تغییر می‌کند. این پدیده ایده اصلی ساخت سنسور‌ RTD است.
سنسور دمای PT100 و سنسور دمای PT1000 هر دو از سنسور‌های RTD پلاتینیومی یا PRTD هستند. سنسور PT100 در دمای 0 درجه سانتی گراد مقاومت 100 اهم و سنسور دمای PT1000 در دمای 0 درجه مقاومت 1000 اهمی از خود نشان می‌دهد. RTD‌های پلاتینیومی در برابر تغییرات دما رفتار تقریبا خطی و قابل پیش بینی دارند و می‌توانند محدوده‌ی گسترده‌ای از دما‌ها را اندازه گیری کنند. به علت دقت بالای این سنسور‌ها از سنسور‌های RTD پلاتینیومی در صنایع زیادی استفاده می‌شود.

سنسور RTD



مقایسه RTD و ترموکوپل :
RTD‌ها به علت ظرفیت گرمایی بالاتر معمولا با تاخیر بیشتری نسبت به ترموکوپل‌ها تغییرات دما را در خروجی نشان می‌دهند. بر خلاف ترموکوپل ها، سنسور‌های RTD فاقد خروجی ولتاژ هستند و برای اندازه گیری مقدار آن‌ها به یک منبع جریان نیاز دارید. سنسور‌های RTD ممکن است به صورت‌های مختلفی مانند 2 سیمه، 3 سیمه و چهار سیمه راه اندازی می‌کنند که با توجه به ویژگی‌های پروژه می‌تواند متفاوت باشد. هم بندی 3 سیمه و 4 سیمه معمولا به علت دریافت خروجی با دقت بالاتر و حذف تاثیر مقاومت سیم‌ها است.

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید