رعایت اصول تابلو سازی در طراحی و ساخت تابلو برق ماینر حفاظت از تجهیزات متصل به ماینر را افزایش داده و راندمان ماینرها را افزایش می دهد


قطعا استفاده از ابزار و لوازم استاندارد در ساخت تابلو برق ماینر سبب بازدهی موثر تر و کاهش ریسک های احتمالی و خطرات ناشی از برق رسانی نامناسب خواهد شد.

تابلو برق ماینر


طراحی و ساخت تابلو برق ماینر شامل تابلو برق تک فاز ماینر و تابلو برق سه فاز ماینر:

با قابلیت کنترل از راه دور و بصورت هوشمند و دارای قابلیت کنترل از راه دور توسط موبایل با گزارش دهی آنلاین دما ، رطوبت، حرکت و پارامترهای لازم دیگر توسط مجموعه تک الکتریک طراحی و ساخته می شود.
با طراحی و ساخت تابلو برق ماینر بصورت هوشمند دغدغه خاموشی ناگهانی را نخواهید داشت.
با تابلو برق هوشمند ماینر دغدغه افزایش دما، رطوبت و پارامتری های مهم دیگر کنترلی را نخواهید داشت.

عمده ترین مشکلی که در فارمهای ماینینگ به وجود می آید مشکل برق رسانی صحیح است که در دراز مدت دچار آتش سوزی نشود و سرمایه را هدر ندهد.

لوازمی که باید در تابلو برق ماینر برای حفاظت و ایمنی استفاده شود:

استفاده از تجهیزات کنترل فاز و ارسال خطا به کاربر بوسیله اس ام اس کنترل تک الکتریک
در تابلو برق میتوانید از رله کنترل فاز استفاده کنید تا خطاهای مربوط به عدم تقارن فازها یا قطع یکی از فازها را به سیستم اطلاع دهید تا در ابتدا هشدار لازم به اپراتور داده شود و اگر پس از مدتی به آن توجه نشد برق ورودی را قطع کند.


لزوم محاسبات تساوی بار و فاز در ساخت تابلو برق فارم و ماینر

احتمالا دیده اید که در ساخت تابلو برق فارم از کلیدهای مینیاتوری تک فاز استفاده میکنند تا هر زمان که خواستند یکی از ماینرها را از برق جدا کنند که کاری بسیار خطرناک است.
روش درست این است که در ساخت تابلو برق فارم از کلید مینباتوری سه فاز استفاده کنید تا هرگاه لازم شد یکی از ماینرها را از برق خارج کنید دقیقا دو ماینر با فازهای مخالف هم از برق خارج شوند تا بارهای سه فاز به صورت متقارن در سیستم پخش شوند و از سیم نول جریانی نگذرد.
یکی از دلایل آتش سوزی فارم و ماینر ها همین قضیه است.

لزوم تقسیم بار در تابلو برق :

در سیستم سه فاز اگر بار بصورت مساوی تقسیم شود ، جریان عبوری از سیم نول نزدیک به صفر است ، حال اگر شما تساوی بار روی سه فاز را به هم بزنید باعث میشود از سیم نول جریان رد بشود ، اگر تعداد ماینرهای خارج شده به عددی برسد که بار عبوری از سیم نول بیشتر از حد تحملش باشد (در فارمها دوبرابر) ابتدا حرارت کابل بالا میرود و اگر ادامه پیدا کند باعث آب شدن و سیم و در نهایت آتش سوزی میشود.


الزام استفاده از سنسور دود ، آتش و دما در محیط و هشدار هرکدام از این وقایع به کارفرما

جلوی ضرر را هرجا که بگیرید سود است. و میتوانید با اندکی هزینه و داشتن اس ام اس کنترل و نصب سنسورهای دود ، سنسور حرارت ، دما ، رطوبت و… ایمنی فارم یا ماینرهای خود را بالا ببرید.

یک مثال ساده برای جلوگیری از خسارت های احتمالی :

فرض کنید یک فارم با متوسط 99 ماینر (چرا نگفتیم 100 تا؟ بخاطر تقسیم بار مساوی ) تهیه کرده اید .حداقل سرمایه ای نزدیک به هفتصد میلیون تومان را به کار گرفته اید که از آن به سود برسید و کسب درآمد کنید.
حادثه هم که خبر نمیکند !
حال اگر به شما بگویند با هزینه ای نزدیک به سه میلیون تومان ( تقریبا پنج هزارم سرمایه اولیه ) میتوانید از آتش سوزی ، دمای بالا ، نشت آب و … تا حد بسیار بالایی جلوگیری کنید ، آیا این کار را نمیکنید؟
تصمیم با خود شماست .

استفاده از ترمینال به جای پریز

استفاده از پریز بسیار آسان و راحت است ولی ایرادی که دارد این است که معمولا جریان راه اندازی ماینرها بالاست و امکان آب شدن پلاستیک دور پریزها وجود دارد و به مرور زمان دوشاخه داخل پریز شل میشود و باعث ایجاد جرقه و در نهایت آتش سوزی میشود.


سوال اینجاست که در تابلو برق فارم از پریز استفاده کنیم یا ترمینال ؟

پاسخ شفاف است.از ترمینالهای مخصوص جریانهای بالا استفاده کنید و سر سیمهای ورودی به ترمینال را وایرشو بزنید و زیر ترمینال محکم ببندید.خیالتان راحت که هیچ اتفاقی برای ماینرهایتان نمیافتد.


محاسبات دقیق نسبت به نوع کنتور ، سایز کابل ورودی ، سن بنای تعبیه شده ، نوع تهویه ، توان مصرفی تمام تجهیزات مورد استفاده در فارم مورد نظر
یک سری مسائل هستند که معمولا نادیده گرفته میشوند ولی تیم ما قبل از هرکاری یک چک لیست شامل موارد فوق را قبل از هرکاری بررسی میکند تا خطای محاسباتی به صفر برسد و با کیفیت ترین تابلو و در نهایت مهندسی ساز ترین تابلو در اختیار شما قرار بگیرد.

گروه طراحی و مشاوران تابلو برق تک الکتریک آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند
تلفن 02144386099 موبایل 09122381196

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید