معرفی
کلید گردان تک فاز دو طرفه 16 آمپر کاوه مدل 1605 با جریان 16 آمپر بوده و دارای حالت های قابل تنظیم بر روی صفر و یک و دو (1-0-2) می باشد.
کلید گردان تک فاز دو طرفه 16 آمپر کاوه مدل 1605 با جریان 16 آمپر بوده و دارای حالت های قابل تنظیم بر روی صفر و یک و دو (1-0-2) می باشد.
کلید گردان دو طرفه، چپگرد-راستگرد تکفاز دارای حالت های قابل تنظیم بر روی صفر و یک و دو (1-0-2) می باشند ( دو حالته هستند و به دو جهت چرخش دارند. زمانی که اهرم قطع و وصل بر روی حالت یک (1) تنظیم می شود، مکانیزم فرمان خروجی یک را فعال می کند، با قرار گرفتن اهرم قطع و وصل در حالت صفر (0)، مکانیزم فرمان هر دو خروجی را قطع کرده و کلید گردان را در وضعیت خاموش قرار می دهد.هنگامی که اهرم بر روی حالت دو (2) تنظیم می شود، مکانیزم فرمان کلید خروجی یک را قطع و خروجی دو را متصل می کند.
وسایل جانبی کلید گردان 16 آمپر :
صفحه و دستگیره معمولی و قفل شو کلید گردان: صفحه و دستگیره قفل شو کلید گردان ، برای قفل کردن حالت کلید گردان مورد استفاده قرار می گیرد.
جعبه محافظ کلید گردان (باکس اهرمی کلید گردان): از مزایای استفاده کردن از این جعبه این است که اگر بدنه کلید سلکتوری با کابل برخورد داشته باشد به علت عایق بودن، نگرانی از بابت برق گرفتگی نخواهید داشت.
پایه فلزی گلید گردان: نصب پایه فلزی در انتهای کلید گردان برای اتصال راحت تر این کلید به هنگام استفاده می باشد.
کاور پلاستیکی کلید گردان